Beroepsopleidingen Zweminstructeur

Ik moet deze Blog nog een beetje gaan aanvoelen betreffende het gebruik. Daarom hierbij wat informatie over de beroepsopleidingen Zweminstructeur.
ZwemConsult ontwikkelt en verzorgt beroepsopleidingen voor de zwembadBranche.
Het ontwikkelen doen wij zelf op basis van onze zeer ruime praktijkervaring in de zwemwereld en aanverwante sectoren. Het verzorgen doen wij meestal in nauwe samenwerking met de diverse brancheorganisaties.
U heeft ervaring opgedaan in de zwemwereld. Via een zwemvereniging of anderszins.
U heeft ervaring opgedaan als docent in een sportrichting anders dan zwemonderwijs.
U kunt goed leren, uw vooropleiding was op minimaal HAVO of MBO-4 niveau.
ZwemConsult kan hierop anticiperen. Met behulp van een speciaal scholingstraject. Een Turbo-opleiding zogezegd. Want ZwemConsult zet alleen bevoegde 2e of 1e graad leraren in! Met ruime praktijkervaring!
In deze opleidingsvariant is het aantal bijeenkomsten in het leslokaal tot een minimum gereduceerd. Dat bespaart u veel tijd. Maar overweeg goed of u dan wel de benoidigde disciplines leert. Via de mail, onze website en telefoon krijgt u intensieve ondersteuning. Maar vooral ook op uw stageplaats. Die wij voor u verzorgen. In geheel Nederland!

Rate this post

Over tedverbeek

Ik ben de webmaster

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.