Dagcursus winterklaar maken en opstarten buitenbad

Dag cursus winterklaar maken en opstarten buitenbad

Na een publicatie op mijn blog over het winterklaar maken van een buitenbad ontving ik zeer veel verzoeken voor aanvullende informatie. Nu valt deze kennis onder mijn opleiding Zwembadmachinist. Ik kom echter tegemoet aan de behoefte van mijn netwerk. Dus hierbij:

Schrijf nu in voor een korte cursus “Winterklaar maken in het najaar en opstarten in het voorjaar van een buitenbad”. Deze cursus wordt bij voldoende deelnemers gestart te Driebergen. Of op basis van incompany in uw eigen zwembad.

U kunt hier aanvullende informatie vinden over ZwemConsult.

Rate this post

Over tedverbeek

Ik ben de webmaster

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.