Turbotraining lesmethoden buitenbaden

De weersomstandigheden in een buitenbad vormen een lastige factor bij het toepassen van een lesmethode. Het rustig zelfontdekkend leren mislukt bij miserabele weersomstandigheden. Het werken met drijfmiddelen en een hoog beweegtempo zijn wat overdadig bij mooi weer. Dus hoe ontwerp je een perfect lessysteem voor een buitenbad?

Daarnaast zijn buitenbaden veelal niet uitgerust met een beweegbare bodem. Je dient je lessysteem af te stemmen op de beschikbare waterdiepten en bassinafmetingen. Hoe maak je de juiste keuzes?

ZwemConsult beschikt over veel deskundigheid op dit terrein. Door vele decennia experimenteren ontstonden methoden die perfect aansluiten op de gestelde vragen. Deze kennis is beschikbaar voor teams van buitenbaden. Via een kortdurende turbotraining op locatie verkennen wij samen de mogelijkheden van het team en hun accommodatie.

Meer weten? Neem contact op.

Over tedverbeek

Ik ben de webmaster

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.