Waarom gooien wij eigenlijk chloor in het zwembad?

Waarom gooien wij eigenlijk chloor in het zwembad? Een stukje historie. In een ver verleden zwommen wij in buitenwater. Een sloot, meer, rivier of bosven. Dit water was niet altijd schoon. Er was zichtbare vervuiling aanwezig en onzichtbare in de vorm van bacteriën. Dus werden we soms ziek. De gedachte (meer…)

Start opleidingen Zwembadtechnicus ZwemConsult najaar 2018

De erkende opleidingen Zwembadtechniek NRZ zijn een feit. De eerste examens voor het niveau TD1 en TD2 zijn gepasseerd. De meeste examenkandidaten volgden hun opleiding bij ZwemConsult. De nieuwe opleidingen starten in september. Meer informatie is te vinden op de website. Klik op deze link voor directe toegang: https://zwembadopleidingonline.nl/lesplanning-beroepsopleidingen-zwembadtechniek-van-zwemconsult-2018/ Wacht niet (meer…)

De opleidingen Zwembadtechniek van ZwemConsult

De beroepsopleiding Zwembadtechniek van het Nationaal Platform Zwembaden|NRZ, door ZwemConsult Zwembadmachinist genoemd, is ontwikkeld om vakmensen voor deze branche deskundig op te leiden en te certificeren. De wet- en regelgeving stelt hieraan strenge eisen. Helaas is de wetgeving omvangrijk en zeer lastig te doorgronden. De regelgeving is zelfs nog lastiger. (meer…)

De NPZ Beroepsopleiding Zwembadtechniek is gestart

De NPZ Beroepsopleiding Zwembadtechniek is gestart Tijdens het ZwembadBranche Congres (ZBB) is de officiële aftrap gegeven voor de opleiding zwembadtechniek van de NPZ-NRZ. Na vele jaren inspanning door de werkgroepleden is het nu een feit. Het volledige pakket omvat 4 opleidingsniveaus.   Meer weten? Inschrijven? Ga naar de website van ZwemConsult of (meer…)

Kom je ook naar de ZwembadBranchedag?

Op 11 oktober start de ZwembadBranchedag (ZBB) te UtrechtTed Verbeek (ZwemConsult) is ook aanwezig met een presentatie over het onderwerp:Wetgeving & Techniek: Wie is waarvoor verantwoordelijk?Klik op de link hierna voor meer informatie: https://www.zwembadbranche.nl/dag/workshops/ Naar ik hoop tot ziens. Kom je ook naar de ZwembadBranchedag?Waardeer deze pagina Dit delen:Klik om te (meer…)