ZwemConsult online

Wist je dat ZwemConsult ook een online lesafdeling heeft op de site? Klik of voer dit adres in: https://zwembadopleidingonline.nl/lesonline/ (oud)Cursisten van ZwemConsult hebben al toegang. Wil je een kijkje nemen? Dat kan. Meld je dan wel eerst aan. Na enkele werkdagen krijg je toegang als gast voor verdere oriëntatie. Naar (meer…)

ZwemConsult gaat door

Als gevolg van de Corona zijn alle lessen voorlopig opgeschort. Maar wij zitten niet stil. Het afnemen van digitale examens Lifeguard en Zwemonderwijzer passeerden al een aantal malen. Met goed gevolg. De (her-)examens voor de opleidingen Technische Dienst (TD) waren gepland op woensdag 1 juli. Maar of deze doorgang vinden (meer…)

Start opleidingen TD3 en VCA bij ZwemConsult

https://zwembadopleidingonline.nl/wp-content/uploads/2018/10/Zwembadtechnicus-video.mp4 Binnen kort starten nieuwe opleidingen Zwembadtechnicus. De opleiding TD3 omvat 10 vakken. Om examen te kunnen doen is het bezit van het diploma TD2 en VCA-VOL verplicht. De opleidingen VCA-Basis en VCA-VOL van ZwemConsult zijn speciaal gericht op de ZwembadBranche. Hierbij worden de overlappingen van de disciplines BHV, EHBO, (meer…)

Opleiding Zwembadtechnicus TD3 start in november. De opleiding Uitstroomprofiel TD3: Senior medewerker technische dienst start in november. Inschrijven is nog mogelijk. Meer weten, klik hier. De opleiding wordt verzorgd op meerdere locaties in grote zwembaden. Het betreft de volledige opleiding van 10 vakken welke wordt afgerond met een certificaat dat toegang (meer…)

Opleiding Zwembadtechnicus TD3 ZwemConsult start

Bij voldoende aanmeldingen start ZwemConsult de integrale opleiding Zwembadtechnicus TD3 Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Download Deze zeer intensieve opleiding is sterk praktijkgericht en omvat 10 vakken. Om deze opleiding te kunnen afronden met een examen is het bezit van het diploma TD2 verplicht. Er zijn echter versnelde opleidingstrajecten beschikbaar. Zie (meer…)