De opleidingen Zwembadtechniek van ZwemConsult

De beroepsopleiding Zwembadtechniek van het Nationaal Platform Zwembaden|NRZ, door ZwemConsult Zwembadmachinist genoemd, is ontwikkeld om vakmensen voor deze branche deskundig op te leiden en te certificeren. De wet- en regelgeving stelt hieraan strenge eisen. Helaas is de wetgeving omvangrijk en zeer lastig te doorgronden. De regelgeving is zelfs nog lastiger. (meer…)

De NPZ Beroepsopleiding Zwembadtechniek is gestart

De NPZ Beroepsopleiding Zwembadtechniek is gestart Tijdens het ZwembadBranche Congres (ZBB) is de officiële aftrap gegeven voor de opleiding zwembadtechniek van de NPZ-NRZ. Na vele jaren inspanning door de werkgroepleden is het nu een feit. Het volledige pakket omvat 4 opleidingsniveaus.   Meer weten? Inschrijven? Ga naar de website van ZwemConsult of (meer…)

Kom je ook naar de ZwembadBranchedag?

Op 11 oktober start de ZwembadBranchedag (ZBB) te UtrechtTed Verbeek (ZwemConsult) is ook aanwezig met een presentatie over het onderwerp:Wetgeving & Techniek: Wie is waarvoor verantwoordelijk?Klik op de link hierna voor meer informatie: https://www.zwembadbranche.nl/dag/workshops/ Naar ik hoop tot ziens. Kom je ook naar de ZwembadBranchedag?Waardeer deze pagina Dit delen:Klik om te (meer…)