Nieuws

Lees hier de laatste berichten van ZwemConsult en deze site


Samenwerking met ENVOZ

ZwemConsult en de ENVOZ fuseren de opleidingen ZwembadTechniek. Per ingang van september 2021 worden de opleidingen via de ENVOZ aangeboden waarbij ZwemConsult de drijvende kracht blijft vormen.

De opleidingen worden daardoor beter geborgd. Ook zal de inhoud nog meer dan nu op de praktijk gericht zijn. Dus naast theorie in het leslokaal met veel echt materiaal worden de lessen in de zwembadmachinekamers en andere technische ruimten geïntensiveerd.

Ook de examenmogelijkheden worden aangepast. De theoretische afronding met een multiplechoice examen via de NRZ blijft. Daarnaast zal ook een volledig praktijkexamen komen via de ENVOZ dat aansluit op de opleidingen. Alles naar keuze van de cursist.


Nieuwe lesboeken

Binnenkort verschijnen nieuwe lesboeken voor de technische opleidingen TD1 en TD2 via uitgeverij de Toerist.

Deze boeken zijn volledig afgestemd op de ZwembadBranche maar ook op het reguliere MBO onderwijs. Ieder boek is voorzien van een unieke code waarmee digitaal lesmateriaal en proefexamens toegankelijk worden.

Het boek TD3 verschijnt eind dit jaar.


START NIEUW LESJAAR September 2021

Per ingang van september starten de nieuwe opleidingen mis de Coronaregels dit toelaten. Let op: de toeloop is zeer groot waardoor een wachtlijst onontkoombaar is. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst.

De lessen TD1 en TD2 worden verzorgd op dinsdagen, woensdagen en donderdagen in het zwembad Dukenburg te Nijmegen. Maar daar komen uitstapjes bij naar andere grote zwembaden in Nederland.


De lessen TD3 zijn voorlopig geannuleerd. De aanpassingen in wetgeving zijn onder andere oorzaak. Op dit moment wordt de inhoud van de opleiding nog aangepast. Inschrijven is nog wel mogelijk.


Schrijf dus in voor een opleiding bij ZwemConsult

Onze opleidingen en beoogde eindtermen zijn helder. Wij leiden vakmensen op! Die zeer gewaardeerd worden door het bedrijfsleven. Een baangarantie geven wij niet. Maar onze behaalde resultaten spreken voor zich!


Examendatums TD1, TD2 en TD3 NRZ

Examens via de ENVOZ worden gepland na voltooiing van de opleidingstrajecten.

(her)Examens door de NRZ worden gepland te Nieuwegein.

Aanmelden kan via deze link:

https://www.nrz-nl.nl/aanmelden-examen-techniek/


De nieuwe Omgevingswet is beschikbaar. Via deze link kun je hem vinden:

https://www.omgevingsweb.nl/publicaties/publicaties-zwembaden/