Nieuws

Lees hier de laatste berichten van ZwemConsult en deze site

Start Turbo-opleiding CE3 Zwemonderwijzer

In de maand maart start de Turbo opleiding Zwemonderwijzer CE3 van de NRZ in de regio Noord-Nederland. Deze opleiding is geschikt voor deelnemers met voldoende vooropleiding of praktijkervaring. Informeer naar de mogelijkheden.


Start Turbotrajecten Toezichthouder CE1 en ZRZ Incompany

ZwemConsult is gespecialiseerd in het trainen en opleiden van buitenbadteams. Inclusief de erkende examens. Trajecten te Vorden en Tholen zijn al concreet. Meer weten? Neem contact op.


Start VCA

Omstreeks eind maart start de 1-daagse opleiding VCA te Lelystad. Hierin wordt je goed getraind in het kunnen doen van het externe  VCA-examen dat landelijk erkend is en verplicht voor de opleidingen TD.


Training TD3

Oud-cursisten van ZwemConsult die in bezit zijn van het diploma of certificaat Zwembadmachinist kunnen een intensieve 1-daagse bijscholing volgen met het doel examenvaardig te worden in TD2 en TD3. Informeer naar de mogelijkheden.


Start nieuwe opleiding TD1 en TD2

Medio april start de nieuwe opleiding TD1 die automatisch doorloopt in TD2. Inschrijven geschiedt op volgorde van aanmelding. Dus wacht niet te lang.


Masterclasses Zwembadtechnicus

Je hebt een intensieve technische vooropleiding genoten of beschikt over veel praktijkervaring. Neem dan contact op met ZwemConsult. Het is onder voorwaarden mogelijk een turbo-traject te volgen. We leiden je met spoed op voor het verplichte examen TD2 zodat je kunt starten met de volledige opleiding TD3.

Schrijf dus in voor een opleiding bij ZwemConsult

Onze opleidingen en beoogde eindtermen zijn helder. Wij leiden vakmensen op! Die zeer gewaardeerd worden door het bedrijfsleven. Een baangarantie geven wij niet. Maar onze behaalde resultaten spreken voor zich!


De nieuwe landelijke examendata zijn door de NRZ vastgesteld op 18 juni 2019. Aanmelden kan hier.


Nieuws
5 (100%) 1 vote[s]